Извештаји

6. СРПСКИ САБОР
среда, 27 мај 2015 15:10

Српско друштво Задужбина је у суботу, 23.5.2015, у Љубљани, организовало 6. Српски сабор и хуманитарни турнир у малом фудбалу. Сав приход са сабора намењен је српским вишедетним породицама на Косову и Метохији.


 

Ни киша није могла да спречи Србадију да дође и увелича 6., сада већ традиционални, српски сабор. Сабор смо започели молитвом и благословом оца Дејана Мандића и догађај наставили са дружењем и игром.

Захваљујући нашој драгој браћи и сестрама, упркос временским неприликама, сакупили смо 1512 евра, који ће бити испоручени у нашој наредној хуманитарној испоруци на КИМ.

 

 

Захваљујемо се свим нашим хуманитарцима, онима који су својим присуством и прилозима, куповином мајица и књига дали свој допринос, екипама Обилић, Синови Мањаче, Инсталације Петровић, Бијели град и Штепањци, које су учествовале на хуманитарном турниру у малом фудбалу, као и свима осталима који су својим присуством и дружењем уз роштиљ такође припомогли да сабор успе. Српско расејање и овог пута јасно је показало свест и љубав према ближњем Србину свом. Оно осећа да се круг добрих дела шири не тражећи ништа заузврат и да је наше Косово и наша душа и Голгота и Васкрсење, без којег ниједном од нас нема спаса. У српско боље сутра свако од нас је тог дана уградио по једну циглу.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА >>>

 

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

 

AddThis Social Bookmark Button
 

Филм Отац

Радио Снага народа

Испоручене донације

Прикупљена и испоручена новчана средства у оквиру Српског друштва

Задужбина од Васкрса 2008. г.:

 

 

Уплата донацијаИзнос (EUR)

 

 

ТРАНСАКЦИЈСКИ РАЧУН :

SRBSKO DRUŠTVO ZADUŽBINA,
HUMANITARNA POMOČ

02068-0257912364,
referenca : 00 1389

 

за уплате из иностранства:
IBAN :
SI 56020680257912364
SWIFT :
LJBASI2X

NLB D.D., TRG REPUBLIKE 2
1000 LJUBLJANA

 

За додатне информације у вези хуманитарног фонда, можете да се обратите на :

zasrpskikosmet@gmail.com

 

 

Задужбина на интернету

 

Архива


Српска мрежа